UŽAS

Horor u Sanskom Mostu: Vezali bračni par, suprugu polomili ruke, prevezen u Banju Luku u teškom stanju

Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je agonija počela sinoć oko 1:30 sati

A. Ka.

Razbojništvo se dogodilo sinoć

Foto: Avaz


Prava drama odigrala se u noći sa petka na subotu, nakon što su nepoznati razbojnici upali u kuću jednog imućnog Sanjanina i vlasnika firme, saznaje portal „Avaza“.

Pljačkaši su tražili novac te su vezali i mučili vlasnika firme, kao i njegovu suprugu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona potvrđeno je portalu "Avaza" da su pljačkaši na vrata banuli oko 1:30 sati. Drama je okončana tek jutros oko devet sati. Drugim riječima, supružnici su bili izloženi neviđenom teroru oko sedam i po sati.

- U naselju Horozovići nepoznati počinioci ili više njih došli su na kućna vrata porodice Horozović i izvršili su razbojništvo nad bračnim parom koji su svezali. Prema našim informacijama, to se dogodilo u jutros u 1:30 sati. Jutros u devet sati pronašao ih je svezane njihov radnik. Lice je zbog povreda prevezeno u Urgentni centar u Banjoj Luci, gdje je hospitaliziran. Otišla je uviđajna ekipa iz PS Sanski Most. U toku su uviđajne radnje - rekao je za portal "Avaza" Adnan Beganović, portparol MUP-a USK.

  • Beganović: U toku uviđaj

    Beganović: U toku uviđaj

    Foto: Avaz


Nezvanično saznajemo da je supruga bila u svjesnom stanju. Upravo je ona, prema našim saznanjima, uspjela dati ulazne podatke istražiteljima, koji tragaju za razbojnicima.

Prema našim informacijama, vlasnik je zadobio prelome ruku.

Više o:

Sanski Most MUP USK
NA VRH

Podijeli članak na