AKCIJA FORTRESS

Jedna osoba uhapšena zbog prodaje heroina u Tivtu

Službenici Uprave policije su izvršili sedam zaplijena heroina ukupne težine 273 grama

Uhapšen zbog heroina. Ilustracija

A. Z.

7.6.2022

Pripadnici tivatske policije realizirali su akciju kodnog naziva "Fortress“ usmjerenu na suzbijanje ulične prodanje narkotika na području općine Tivat pri čemu je uhapšen A. E. (48) iz Podgorice zbog sumnje da prodavao heroin.

Policija je jučeR, po naredbi, izvršila pretrs stana i drugih prostorija koje koristi A.E. (48) iz Podgorice.

 - Obradom policija je došla do sumnje da je A.E. duži vremenski period, a u više navrata na području Tivta, Kotora i Podgorice stavljao u ulični promet heroin -  kazali su iz Uprave policije (UP).

A.E. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je izvršio djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge.

Tokom trajanja akcije "Fortress“, kako je saopćeno, službenici Uprave policije su izvršili sedam zaplijena heroina ukupne težine 273 grama kao i zaplijenu jednog kilograma smjese za uvećanje mase.

 - Ukupno su podnijete tri krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga, dok su protiv četiri osobe podnijete prekršajne prijave zbog izvršenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga -  zaključili su iz Uprave polcije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.