SKRIVALI JE U ŠUMI

Ovo je bračni par koji je dilao drogu

Njih dvoje su mjesecima bili na mjerama, a inspektori su u utorak uvečer krenuli za A.J. koja je izašla iz kuće i uputila se ka šumi koja se nalazi na oko 100 metara od porodičnog doma

Uhapšeni dileri. KURIR.RS

S. S. / Kurir

14.9.2022

Djevojka A.J. (23) i njen nevjenčani suprug V.S. (28) uhapšeni su u Sopotu zbog sumnje da su dilali drogu koja je pronađena sakrivena u šumi u blizini njihove kuće.

Kako Kurir nezvanično saznaje, A.J. i V.S. uhapšeni su u utorak uvečer, nakon što ih je policija duže vrijeme pratila.

- Njih dvoje su mjesecima bili na mjerama, a inspektori su u utorak uvečer krenuli za A.J. koja je izašla iz kuće i uputila se ka šumi koja se nalazi na oko 100 metara od porodičnog doma. Kada je ušla u šumu, prišla je drvetu, sagla se i iz žbunja izvadila dva veća i jedan manji paket sa marihuanom - priča izvor Kurira i nastavlja:

"Nije hapšena"

- Pakete je sakrila u odjeću, a u tom momentu su iz zasjede iskočili policajci i stavili joj lisice.

Kada su inspektori pregledali okolinu, u žbunju i lišću pronašli su još dva PVC paketa sa identičnom materijom, kao i vagicu za precizno mjerenje.

- Po dobijanju naloga od suda, policajci su se uputili u kuću u kojoj sa suprugom živi A.J. Tamo je uhapšen i V.S. kod koga je pronađen jedan džoint, 90.500 dinara (blizu 1500 KM), kao i mobilni telefon - kaže izvor i dodaje da je od bračnog para zaplijenjeno 360 grama marihuane.

Izvor Kurira navodi da je A.J. sada prvi put uhapšena.

- Ona ranije nije hapšena, ali je njen suprug poznat policiji. Njega su u ovom gradu u okolini Beograda i 2021. i 2020. godine privodili zbog posjedovanja oko 30 grama marihuane, zbog čega su protiv V.S. pokrenuti postupci koji su u toku - dodao je izvor.

Evo šta su pronašli sve policajci. MUP Srbije

Skočio im standard

Sagovornik Kurira navodi da je u posljednje vrijeme primjećeno da je bračnom paru skočio životni standard.

- Oni su ranije živjeli prilično skromno, ali se odjednom po fotografijama koje je djevojka objavljivala na društvenim mrežama primjetilo da imaju više novca. To je svima bilo sumnjivo - rekao je komšija.

Bračni par će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Postupajući zamjenik tužioca naložio je i vještačenje pronađene zelene materije - kaže izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.