CRNA GORA

Razbojništvo u Tivtu: Uz prijetnju nožem iz kladionice ukradeno 10 hiljada eura

Osumnjičen je državljanin Srbije

Radnici prijetio nožem. CdM

H. J. I.

13.1.2024

Protiv državljanina Srbije D.Š. (36) podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo, odnosno da je uz prijetnju nožem iz kladionice u Titvu ukrao 10 hiljada eura, saopštila je Uprava policije.

- Naime, 6. decembra je u sportsku kladionicu u Tivtu ušla tada nepoznata osoba, te u namjeri sticanja protvpravne imovinske koristi, držeći nož u ruci i prijeteći zaposlenoj, ukrao novac u iznosu od 9.883 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu - kazali su iz Uprave policije.

Dodaju da shodno planskim aktivnostima koje su od strane sluzbenika Stanice kriminalisticke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat preduzete, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, identifikovan je izvršilac D.Š. (36) iz Republike Srbije.

- Po nalogu postupajućeg tužioca protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo. On je nakon izvršenja krivičnog djela napustio Crnu Goru, te je uhapšen u Srbiji zbog izvršenih krivičnih djela na njihovoj teritoriji - navode u UP.

Napominju, da se tokom svog boravka u Tivtu osumnjičeni predstavljao kao B.Š. iz Srbije, ali je provjerama i vještačenjima utvrđeno da je riječ o D.Š. iz pomenute države.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.