POTVRĐENO IZ POLICIJE

Ovo je ujak koji je ubio djevojčicu Mariju: Policija ga uhvatila nakon što je ispalila dva hica

Tijelo djevojčice pronađeno u šumarku na obodu sela

Uhapšeni ujak. Facebook

B. C. / Blic

25.5.2024

Tridesetdvogodišnji muškarac iz okruga Botošani, osumnjičen je da je ubio svoju osmogodišnju nećakinju Mariju. Policija ga je uhvatila u blizini njegove kuće nakon što je ispalila dva hica.

Muškarac (32) je uhvaćen je u subotu, 25. maja, u blizini svoje kuće, saopštio je policijski inspektorat okruga Botošani (IPJ), prenosi News.ro. On se sumnjiči da je ubio osmogodišnju devojčicu koja je otišla od kuće u petak uvečer, a koja je pronađena mrtva u šumarku na obodu sela u kom je Marija živjela. Osumnjičeni je djevojčici ujak.

Kako bi uhapsila osumnjičenog, policija je ispalila dva hica.

- Muškarac osumnjičen da je izvršio djelo identifikovan je i uhvaćen od strane policije. Viđen je dok je išao prema svojoj kući. Dva pucnja su ispaljena u vertikalnoj ravni bez registrovanih žrtava ili druge štete- saopštio je IPJ Botošani, dodajući da je intervencija bila teška.

Marija Silvija Čika Roša otišla je od kuće u petak oko 20, kod obližnjeg rođaka, ali se nikada nije vratila. Odmah je počela potraga, a tokom noći dijete je pronađeno mrtvo. Bila je bez odjeće i sa tragovima krvi po tijelu, a istražitelji sumnjaju da je prije nego što je ubijena bila silovana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.