BIVŠA SUPRUGA

Ivana Tramp u Zagrebu: Donald je briljantan

Hanza Media

Blic.rs

21.4.2018

Ivana Tramp (Trump), bivša supruga američkog predsjednika Donalda, koja je u Zagrebu promovirala svoju knjigu "Vaspitanje Trampovih", bivšeg životnog saputnika i oca njene djece opisuje kao "briljantnog" i "veoma dragog". Djecom se ponosi, a za sebe kaže da bi definitivno bila dobra prva dama.

Prema ranijim najavama, danas će u Hrvatskoj biti jedna od sudija na takmičenju za "Miss Univerzum".

Ponosna je na svoju djecu - Ivanku, koja je, inače, veoma važna figura i u stopu prati oca, zatim Erika (Eric) i Donalda, mlađeg.

Svi su obrazovani, odgovorni, dobrih manira, rade, zarađuju, ne traže od mame i tate novac i najvažnije - zaista znaju vrijednost novca, rekla je.

Govoreći o Donaldu Trampu, Ivana kaže da je "vrlo drag", ali da u poslu toga nema.


- Ja sam vrlo ljubazna i nježna, ali, ako upravljate kasinima, što pretežno rade muškarci, moraš biti jak i mora da ti je stalo. Donald je takav i želi napraviti ono što je najbolje za Ameriku. To je sigurno - rekla je ona za HRT.

Upitana da li ju je neka njegova politička odluka šokirala, odgovorila je sa "Ne baš".

Podržava način na koji želi riješiti problem zdravstvene zaštite, podržava njegovu migrantsku politiku.

- Ja sam imigrant i imigranti su potrebni Americi i u cijelom svijetu. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migranti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrirali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja pređe i rodi u Americi dijete, automatski postaje američka državljanka - rekla je Ivana Tramp.

Definitivno bi, kaže, bila dobra Prva dama jer zna pročitati ugovor, zna pregovarati, zna održati govor pred novinarima

Trampova je za "Večernji list" rekla da, kada bi jednom riječju morala opisati bivšeg supruga, bila bi to "briljantan", a njegov jedini porok je, ističe, "brza hrana".

Sa Donaldom starijim, kaže, čuje se jednom mjesečno.

Ispričala je I koliko je Donald Tramp bio angažiran u odgoju djece.

- On je brižan, ali nije ih vodio u park, u šetnju, uvijek je bio na telefonu. Dao mi je slobodu da odlučim u koje škole će ići i kojim aktivnostima će se baviti - rekla je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.