ISPLIVAO SNIMAK

Zabilježeno partijanje britanskog ministra: Gov ludovao uz tehno muziku

Adam Tejlor, suorganizator događanja, rekao je da je Gov bio u „O'Neill-ovom“ pabu u prizemlju i zainteresirao se kad je izašao i čuo muziku u klubu

Gov: Plesao do jutarnjih sati. Screenshot

Ad. A. / Sky News

30.8.2021

Odjeven u odijelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Majkl Gov snimljen je na plesnom podiju u klubu „Bohemia“ u centru Aberdina u ranim jutarnjim satima u nedjelju, donosi Sky News.

Klub je bio domaćin tehno večeri pod nazivom „Pipe“, a na društvenim mrežama objavili su video na kojem se vidi kako Gov skače u ritmu muzike, s natpisom "Gove in the club".

Adam Tejlor, suorganizator događanja, rekao je da je Gov bio u „O'Neill-ovom“ pabu u prizemlju i zainteresirao se kad je izašao i čuo muziku.

-Pitao sam želi li doći gore i voli li plesnu muziku. Objasnio sam mu da je to prilično živahna muzika i upitao ga je li siguran da je to njegova vrsta noći. Rekao je 'volim plesati', ja sam mu poručio 'ulazak je pet funti', a onda se on pokušao izvući od plaćanja karte pozivanjem na svoju funkciju. Gov se u klubu bacio na ples, poskakujući uz tehno mziku - rekao je Tejlor.

Iako se očekivalo da će ministar popiti nekoliko pića on je nastavio plesati cijelu noć.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.