KAKO VAM SE ČINI?

Zelenski: Heroj širom svijeta, a stajling mu pristupačan za sve

Njegov prepoznatljivi sako tamne boje prodaje za 386 ukrajinskih hrivna ili UAH (oko 23KM), njegove maslinastozelene pantalone i majica također su navedene za 1010 UAH (oko 60 KM) i 200 UAH (oko 12 KM)

Volodimir Zelenski. AFP

S. S.

10.4.2022

Rusija je intenzivirala svoju invaziju na Ukrajinu i mračne vijesti stižu iz ratom razorene zemlje. Milioni su raseljeni, a njihove kuće bombardovane. Usred ove krize, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski bio je svjetionik nade za svoje građane. 

Heroj ljudi širom svijeta, pokazao je ljudima da se na stajling ne mora potrošiti mnogo novca - maslinastozelene pantalone, jakna i cipele - može biti i vaš ako je vjerovati objavi koja je obišla društvene mreže. Da, dobro ste pročitali.

Sada viralni post podijelio je novinar Glen Kejts (Glenn Kates) na Twitteru. Na njemu je bio Zelenski, a uz fotografije njegove odjeće stajao je naslov "ukradi mu izgled".

Njegov prepoznatljivi sako tamne boje prodaje za 386 ukrajinskih hrivna ili UAH (oko 23KM), njegove maslinastozelene pantalone i majica također su navedene za 1010 UAH (oko 60 KM) i 200 UAH (oko 12 KM).

Njegove patike se mogu nabaviti za 1959 UAH, što je otprilike 120KM.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.