PREDSJEDNIK CRNE GORE

Đukanović: Uvjeren u skoro formiranje stabilne političke vlade nakon izbora

Đukanović je danas održao sastanak sa ambasadorom Izraela u Crnoj Gori Jahelom Vilanom na kojem je izrazio očekivanja da će naredni period donijeti nastavak plodne saradnje između ove dvije zemlje

Vilan i Đukanović: Očekuju da će naredni period donijeti nastavak plodne saradnje između Crne Gore i Izraela. Kabinet.me

E. Ć.

8.9.2022

Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović izrazio je danas uvjerenje u skoro formiranje stabilne političke vlade nakon izbora. On je rekao da bi nova vlada trebala biti u stanju da brzo uhvati kopču sa razvojnim prioritetima te zemlje, što bi otvorilo prostor i za nove investicione projekte. 

Đukanović je danas održao sastanak sa ambasadorom Izraela u Crnoj Gori Jahelom Vilanom na kojem je izrazio očekivanja da će naredni period donijeti nastavak plodne saradnje između ove dvije zemlje.

On je istakao da djelovanje Jevrejske zajednice u Crnoj Gori predstavlja veoma važan most između dvije zemlje doprinoseći multikulturalnom i multivjerskom bogatstvu Crne Gore.

Vilan je, kažu, izrazio očekivanje u prevazilaženje političkih nestabilnosti u obJe države kako bi se stvorili uslovi za realizaciju važnih investicija.

- Nadam se da ću u narednim mjesecima, kada se uspostavi politička stabilnost biti u prilici da donesem i konkretne projekte - kazao je ambasador.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.