NESTALA 2007. GODINE

Poljakinja tvrdi da bi ona mogla biti nestala Madelajn Meken

Pokazala je i dva dokaza za svoje tvrdnje i to madež na nozi te mrlju u oku

Poljakinja se ne sjeća većine detalja iz svog djetinjstva. TikTok

A. Č.

18.2.2023

Poljakinja je na Instagramu otvorila profil @iammadeleinemcann te tvrdi da bi baš ona mogla biti mala Britanka koja je nestala u Portugalu 2007. godine.

Tvrdi da je nešto načula od svoje bake te da je povezala kako bi baš ona mogla biti Madelajn Meken (Madeleine McCann). 

Pokazala je i dva dokaza za svoje tvrdnje: madež na nozi te mrlju u oku. U prilog svojoj priči rekla je i da se ne sjeća svog djetinjstva.

Ne sjeća se da je bila oteta

Odgovarajući na pitanja koja su joj postavljali neki pratitelji, Poljakinja je rekla da se ne sjeća da je bila oteta, ali i da se ne sjeća većine detalja iz svog djetinjstva. Više puta ponavlja kako samo želi dobiti priliku da napravi DNK test.

Mirror piše kako Poljakinja ima 21 godinu, a Maddie bi imala 19 godina, no Poljakinja tvrdi kako možda i ne zna koliko točno godina ima.

DNK test

- Mislim da mogu biti Madeleine. Trebam napraviti DNK test. Istražitelji iz Poljske i Engleske me ignoriraju. Ispričat ću zato svoju priču ovdje. Pomozite mi", piše joj na Instagramu.

Treba spomenuti kako su se tijekom proteklih godina već javljale djevojke koje su tvrdile da su Maddie.

Podsjetimo, 2007. godine tijekom odmora s obitelji u Portugalu nestala je mala Maddie McCann. Njemački tužitelji su još sredinom 2020. imenovali Christiana Bruecknera osumnjičenim za otmicu, ali nije bila podignuta optužnica.

Odvedena iz svog krevetića

Njemački tužitelj Hans Christian Wolters rekao je da je nakon prikupljanja dokaza njegov tim istražitelja "100 posto uvjeren" da je Brueckner ubio Madeleine.

Brueckner (45) je negirao upletenost u nestanak Madeleine, koja je bila odvedena iz svog krevetića dok je porodica ljetovala u Portugalu. Brueckner je u zatvoru od 2019. zbog silovanja i pljačke 72-godišnje Amerikanke u Algarveu.

On je višestruki silovatelj žena koji je bio osuđivan i zbog seksualnog napada na djecu još u dobi od 17 godina. Povezuje se i s nestankom petogodišnje djevojčice Inge. U maju 2015. godine napao je devetogodišnju djevojčicu i skinuo se gol pred šestogodišnjakinjom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.