TURSKA

Tragično stradala: Pala sa litice samo nekoliko trenutaka nakon što je momak zaprosio

Nakon 45 minuta reanimacije, doktori su je proglasili mrtvom

Tragično stradala. Facebook

D. R.

25.7.2023

Buduća nevjesta tragično je stradala nakon što je pala sa litice visoke oko 30 metara, samo nekoliko trenutaka nakon što je njen momak zaprosio.

Ješim Demir (39) i njen momak Nizametin Gursu otišli ​​su na romantično mesto na rtu Polente u Turskoj, da posmatraju zalazak sunca. Par je izabrao lijepo mjesto jer su željeli da proslave vjeridbu.

Muškarac se navodno vratio do automobila da ode po hranu za piknik, ali je rekao da je iznenada čuo vrisak. Pojurio je nazad da bi otkrio da je njegova vjerenica pala sa litice.

Žena je prvobitno preživjela pad sa preko 30 metara 6. jula uveče. Ali nakon 45 minuta reanimacije, doktori su je proglasili mrtvom, piše The Sun.

- Izabrali smo to mjesto da ostane u romantičnom sjećanju nakon prosidbe. Popili smo malo alkohola. Sve se desilo odjednom. Izgubila je ravnotežu i pala - rekao je Gursu lokalnim medijima.

Vlasti su odmah zatvorile to područje i otvorile istragu. Pristup litici ponovo je dozvoljen samo "na kontrolisan način".

Jedan od prijatelj nastradale je rekao da na ovo mjesto svi dolaze i gledaju zalazak sunca.

- Međutim, putevi su veoma loši i nema predostrožnosti na ivici litice. Ovdje treba postaviti ogradu, preduzeti mjere opreza - rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.