BIVŠA STRIPTIZETA

Supruga milijardera ima 26 godina i 22 djece

Kristina Ozturk dijeli jedinstveno iskustvo odgajanja porodice

Kristina Ozturk je majka 22 djece. Instagram

N. Č.

28.10.2023

Kristina Ozturk (26), majka sa impresivnom brojkom od 22 dece, koja živi u Gruziji, izazvala je pažnju javnosti svojom neobičnom porodičnom pričom. Kristina, zajedno sa suprugom, milionerom Galipom (58), izrazila je ambiciju da prošire svoju porodicu sa čak 105 biološke dece.

Surogat majke

Kristina je nedavno objavila video na svom Instagram profilu u kojem se ponosi svojom brojnom decom, od kojih su 20 djece rođena u periodu od nešto više od godinu dana. Svi ovi mališani su dobrodošli u njihovu porodicu putem surogat majki.

Najstarije dijete u porodici je kći Viktorija, koju je Kristina dobila 2014. godine iz prethodnog braka, dok je najmlađa članica, Olivija, rođena u januaru 2021. godine.

Kristina i Galip sada dijele svoj život sa nizom dječaka i djevojčica, uključujući Mustafu, Marjam, Ajrin, Alisa, Hasana, Džudija, Harpera, Teresu, Huseina, Anu, Isabelu, Ismaila, Mehmeta i Ahmeta, koji su svi uzrasta tri godine. Druga grupa mališana, uključujući Aliju, Kristinu, Alenu, Saru, Lokmana i Alparslana, ima dve godine.

Jedinstveno majčinstvo

U video poruci na društvenim mrežama, Kristina je predstavila svoju porodicu i podijelila njihova imena i datume rođenja. Njena priča o majčinstvu i brojnoj djeci privukla je pažnju javnosti, a posebno način na koji su došli do ove brojne porodice - putem surogat majki.

Pored svoje uloge majke, Kristina je također postala autor. U februaru je objavila knjigu koja dokumentuje njena iskustva i znanje o odgajanju velike porodice. Knjiga je osmišljena kao resurs za mlade roditelje kako bi im pružila korisne informacije o roditeljstvu.

Kristina i Galip su se upoznali u Gruziji, gdje su se zaljubili i započeli svoju porodičnu avanturu. Kristina je bila bivša striptizeta i samohrana majka kada je srela bogatog vlasnika hotela. Njihova priča o ljubavi i spajanju dva različite svijeta privukla je pažnju mnogih.

Suprug u zatvoru

Važno je napomenuti da je Galip ranije ove godine osuđen na osam godina zatvora zbog ilegalne kupovine i posjedovanja droga i psihoaktivnih supstanci. Kristina se suočila sa izazovima u održavanju porodičnog balansa tokom njegove odsutnosti.

Iako su se suočavali s izazovima, Kristina i Galip nastavljaju svoju jedinstvenu porodičnu avanturu, izražavajući ambiciju za još više dece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.