STRAVIČNO

Uhapšena u Velikoj Britaniji: Majka osumnjičena da je ubila svoje dvoje djece, pa pokušala i treće

Singler je uhapšena na neidentifikovanoj lokaciji u Velikoj Britaniji, saopštila je policijska uprava Kolorado Springsa

Kimberli Singler. Colorado Springs Police Department

H. J. I.

1.1.2024

Žena iz Kolorada (35) osumnjičena da je ubila dvoje svoje djece i pokušala da ubije treće uhapšena je u Velikoj Britaniji, saopštila je lokalna policija.

Vlasti su izdale nalog za hapšenje Kimberli Singler zbog optužbi za ubistvo i pokušaj ubistva nakon što su njen 7-godišnji sin i 9-godišnja kćerka pronađeni mrtvi u kući, a njena 11-godišnja kćerka poslata u bolnicu, prenosi CNN.

Uhapšena u Velikoj Britaniji

Singler je uhapšena na neidentifikovanoj lokaciji u Velikoj Britaniji, saopštila je policijska uprava Kolorado Springsa.

- Detektivi iz odjeljenja za ubistva policije Kolorado Springsa nastavljaju da blisko sarađuju sa više agencija za sprovođenje zakona u istrazi koja je u toku - navodi se u saopštenju.

Policija je 19. decembra upala u kuću Singler, nakon što je primila hitan poziv zbog provale. Kada su stigli, pronašli su mrtve sedmogodišnjeg sina i devetogodišnju kćerku, dok su Singler i njena 11-godišnja kćerka prebačene u bolnicu.

Singler je na osnovu prvobitne prijave o provali smatrana žrtvom, tokom istrage postala osumnjičena, saopštila je ranije policija Kolorada.

Četiri tačke optužnice

Njena 11-godišnja kćerka puštena je iz bolnice nekoliko dana nakon incidenta. Ona se oporavlja od povreda i nije sa majkom.

Singler se suočava sa četiri tačke optužnice za ubistvo prvog stepena i dvije tačke za pokušaj ubistva.

Optužbe za svaki navodni zločin udvostručene su zbog toga što su žrtve djeca mlađa od 12 godina, navodi se u saopštenju za javnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.