NIJE BILA NA SAHRANI

Julija Navaljna srceparajućim riječima se oprostila od supruga Alekseja: Hvala ti za 26 godina apsolutne sreće, ne znam kako da živim bez tebe

Pokušat ću da budeš sretan zbog mene i ponosan na mene, poručila je

Julija Navaljna poručila Alekseju: Počivaj u miru. Mreža X

N. Aj.

1.3.2024

Julija Navaljna, supruga Alekseja Navaljnog, nije prisustvovala sahrani svog supruga u Moskvi, koji je pokopan dvije sedmice nakon smrti u zatvoru.

Navaljna je van Rusije zbog čega nije prisustvovala sahrani. Na platformi X objavila je emotivnu posvetu suprugu i još emotivniji video. Zahvalila se Alekseju na "26 godina apsolutne sreće, čak i tokom posljednje tri godine".

- Za ljubav, što si me uvijek podržavao, što si me zasmijavao čak i iz zatvora, što si uvijek mislio na mene. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušat ću da budeš sretan zbog mene i ponosan na mene. Ne znam da li mogu ili ne, ali pokušat ću. Sigurno ćemo se sresti jednog dana. Imam toliko neispričanih priča za tebe, a imam i toliko pjesama sačuvanih za tebe na telefonu, glupih i smiješnih, generalno, da budem iskrena, strašnih pjesama, ali one su o nama, i zaista sam htjela da ti ih pustim. I stvarno sam željela da gledam kako ih slušaš, smiješ se, a onda me grliš. Voljet ću te zauvijek. Počivaj u miru - napisala je Julija Navaljna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.