LIČNOST DANA

Milena Radulović: Djevojka zvana hrabrost

Odlučila javno progovoriti o monstruoznim (ne)djelima svog učitelja glume Miroslava Aleksića

E. Skokić

Radulović: Ispovijest mlade glumice šokirala mnoge

Foto: Agencije


Traume je duboko iz svoje duše pred “sud javnosti” iznijela glumica Milena Radulović, koja je javno progovorila o monstruoznim (ne)djelima svog učitelja glume Miroslava Aleksića. Njen duševni mir Mika, kako mu se do jučer tepalo, uništio je još dok je bila maloljetnica, ali je ona svojom pričom spasila mnoge talentirane djevojčice koje su bile na nišanu pomahnitalom seksualnom predatoru.

Mnogo se pouka može izvući iz Milenine ispovijesti. Prva, možda i najvažnija, da se ne smije šutjeti, ma o kome se radilo, pa makar to bili i biološki roditelji ili oni koje oslovljavamo kao „drugi otac“ ili „druga majka“.

Toliko je nasilja i zlostavljanja zauvijek ostalo iza četiri zida, a najskuplju cijenu su platile i plaćaju žrtve. Ova ispovijest dokazuje da nema nedodirljivih i da se o teroru mora javno progovoriti, zarad drugih potencijalnih žrtava. Iz Milene je progovorila hrabrost.

Radulović je rođena 1995. godine. Od šestog razreda osnovne škole bila je član dramskog studija Miroslava Aleksića. Pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju i po završetku je upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirala je 2017. godine, a njena prva uloga bila je u televizijskoj seriji “Jedne ljetne noći”.

Više o temi Milena Radulović

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na