HRVATSKA

Voditelj se ulizivao Plenkoviću

Unatoč tome, taj neki Plenković iz Brisela, za kojeg su mislili da je dečko koji se snalazi samo po briselskim hodnicima, je nevjerojatno otporan, snalažljiv

Detalj uoči emisije. Printscreen

Avaz.ba

14.4.2020

Predsjednik vlade Hrvatske Andrej Plenković gostovao je večeras u emisiji 1 na 1 na Prvom programu HTV-a, a s njim je razgovarao voditelj Romano Bolković.

Prema pisanju Indexa, on se otvoreno ulizivao Plenkoviću.

- Svake sedmice su vas rušili, pokazali ste se nevjerojatno snalažljivi i otporni. Bio sam revoltiran načinom na koji su vas dočekali na početku mandata, počeli su vas rušiti odmah nakon Ukrajine. Nije bilo sedmice da se nisu otvarali slučajevi, da vas se nije rušilo. Unatoč tome, taj neki Plenković iz Brisela, za kojeg su mislili da je dečko koji se snalazi samo po briselskim hodnicima, je nevjerojatno otporan, snalažljiv - govorio je Bolković. 

Plenkoviću se to očigledno svidjelo.

- I ova kriza je dosta zgodna prigoda, imate ljude koji samo čekaju da zalijepe etiketu svakome od nas, da u meni čuči neki pritajeni diktator, da uzmemo saboru ovlasti, da pratimo telefone ili da imamo neku vrstu represije. To je apsolutno nepoznavanje karaktera i uloge vlade. (...) Napadaju me da sam čovjek iz Brisela, a ne tu iz Zagreba... Cijeli taj narativ je bio složen ne bi li se stavljali klipovi pod noge - kazao je Plenković.

Vi ste sve ovo dobro izveli - poentirao je Bolković u emisiji u kojoj je glavna tema bila situacija oko koronavirusa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.