OVO JE TEK POČETAK

Abazović: Crna Gora konačno postaje najveći neprijatelj organiziranog kriminala

Policija je danas uhapsila 24 osobe koji se terete da su organizatori i članovi kriminalne organizacije koji su švercovali velike količine marihuane

Abazović: Oglasio se na Twitteru. Arhiv

N. Aj.

10.2.2021

Država Crna Gora konačno postaje najveći neprijatelj organizovanog kriminala, poručio je Dritan Abazović, potpredsjednik Vlade Crne Gore.

- Pozdravljam akciju Uprave policije Crne Gore i Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droge - SBPOK, u kojoj je jutros uhapšeno više lica zbog šverca narkotika. Ovo je tek početak! Puna podrška za ovakve aktivnosti - napisao je Abazović na Twitteru.


Policija je danas uhapsila 24 osobe koji se terete da su organizatori i članovi kriminalne organizacije koji su švercovali velike količine marihuane, iz pravca Albanije, preko teritorije Crne Gore, ka zemljama regiona i dalje ka zemljama Evropske unije.

- U dosadašnjoj istrazi, presijecanjem krijumčarskih ruta koje su koristili pripadnici ove kriminalne grupe u 11 pojedinačnih zaplijena pronađeno je i oduzeto pola tone marihuane. Ista grupa se tereti za krijumčarenje dvije i po tone marihuane - saopšteno je ranije danas iz Uprave policije Crne Gore.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.