KAZNENI POSTUPAK

Slikar iz "Supertalenta" optužen za zlostavljanje maloljetnika u Crnoj Gori

Državno tužilaštvo Crne Gore u junu ove godine protiv Vukčevića je podnijelo optužni prijedlog za djelo zlostavljanja maloljetnika

Vukčević: Na bini Supertalenta. Agencije

L. K. P.

30.10.2021


Protiv kandidata "Supertalenta", crnogorskog slikara Matana Vukčevića, u Crnoj Gori se vodi kazneni postupak zbog zlostavljanja maloljetnika.

Kako piše Index, državno tužilaštvo Crne Gore u junu ove godine protiv Vukčevića je podnijelo optužni prijedlog za djelo zlostavljanja maloljetnika.

Incident se dogodio u maju, 12-godišnjeg dječaka, učenika Osnovne škole Sutjeska u Podgorici, u dvorištu škole napala su dvojica starijih muškaraca. Lovili su ga i stigli u hodniku škole, a jedan od njih je maloljetnika uhvatio za vrat, prenijeli su proljetos crnogorski mediji.






Jedan od dvojice muškaraca bio je 32-godišnji Crnogorac Vukčević koji je tog dana odveden na saslušanje kod državnog tužitelja, a nakon toga je pušten na slobodu.


-Kandidat u trenutku učestvovanja u šou "Supertalent" nije bio stranka u kaznenom postupku. Nije na Novoj TV da komentira kazneni postupak. Koncept Supertalenta je takav da po završetku audicijskih emisija kandidati koji su dobili zlatni gumb idu direktno u polufinale, a za ostale postoji još jedan krug žiriranja. Stoga u ovom trenutku, osim za kandidate sa zlatnim gumbom, ne znamo ko ide dalje u polufinale, rekli su za Index s Nove TV.


Audicijska emisija u kojoj se pojavio Vukčević snimljena je u aprilu, prije incidenta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.