ZAGREB

Studente evakuirali iz paviljona koji je najbliže padu bespilotne letjelice

Na stranicama Studentskog centra u Zagrebu stoji obavijest kako će radovi trajati do kraja dana, kada se studenti mogu vratiti u svoje sobe

Studenti evakuirani. PIXSELL / 24sata.hr

N. Aj.

12.3.2022

Studenti iz prvog paviljona studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu evakuirani su tokom subote iz svojih soba. Radi se o paviljonu koji je najbliže mjestu pada bespilotne letjelice koja je preksinoć pala na Jarunu, a studenti su morali napustiti svoje sobe zbog akcije izvlačenja letjelice iz kratera.

- Prazni se malo krilo prvog paviljona. Strana koja gleda prema mjestu pada iz sigurnosnih razloga dok traje iskopavanje drona. Uprava doma je odmah ponudila dvoranu Pauk na korištenje te stoji na raspolaganju svim studentima. Slobodno se i nama obratite ukoliko vam nešto zatreba - piše Studentski odbor SD Stjepan Radić, prenosi 24sata.hr.


Na stranicama Studentskog centra u Zagrebu stoji obavijest kako će radovi trajati do kraja dana, kada se studenti mogu vratiti u svoje sobe.

- Studentski centar u Zagrebu osigurao je dnevni boravak studentima u zajedničkim prostorijama unutar studentskom doma (prostor pizzerije i/ili plesna dvorana) - navode i dodaju da, ukoliko radovi neće biti završeni tokom današnjeg dana, nastavit će se i sutra od 7 sati.

- Studenti će od tada morati biti izvan objekta 1. paviljona - navode.

Kako piše 24sata.hr, studenti se u paviljon mogu vratiti u 18 sati, no ponovno izaći iz njega u nedjelju u 7 ujutro. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.