SKANDAL U SRBIJI

Pale VIP prostitutke, otkriven cjenovnik

Protiv svih djevojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnesene su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bjekstvu

Djevojke su podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić. Ilustracija

A. Č.

2.4.2022

Rijaliti-zvijezde i starlete Sanja Stanković i Nataša Šavija uhvaćene su u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom. 

Kako Republika.rs saznaje, starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše putem dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima s mušterijama nalazile na više lokacija. 

Djevojke su podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a osim Stanković i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Jelena Jojić Madam, Slavica Tripunović, Sofija Gačić, Dunja Jugović, Dragana Zrnić, Jovana Krejović.

Protiv svih djevojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnesene su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bjekstvu.

Sanja Stanković, bivša rijaliti zvezda. Republika.rs

Nataša Šavija, nekada je bila u "Parovima"

- U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gdje se čuvaju svi podaci, kao i cijene usluga koje pružaju djevojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene bilješke s terminima kada se djevojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se noćilo. 

Oni putem Jelene Jojić Madam organizuju djevojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu dio javnog svijeta, a spremni su da plate. Također se navodi da su se cijene kretale od 1.000 do 5.000 eura za noć. 

Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na djelu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svjedok.

Marina Rajić, nekadašnja učesnica "Parova". Agencije

Kako Republika.rs dalje saznaje, organizatori, odnosno makroi Duško i Nikola, duže vrijeme žive zajedno u ljubavnoj zajednici.

- Anđelić je poznati fitnes instruktor, dok se za Banjca zna u estradnim krugovima s obzirom na to da je jedno vreme radio kao menadžer. Njih dvojica žive u ljubavnoj zajednici već duže vrijeme, a inače su privatno prisni sa starletama koje se sada sumnjiče da se bave prostitucijom i koje su uhapšene, pa je na obostrani pristanak ugovaran posao. Dešavalo se da se poslovi ugovaraju i dok su svi zajedno po splavovima u izlasku, pa se djevojkama samo preko poziva, rijetko poruka, proslijedi adresa gdje i kada da se nađu s klijentima - priča izvor za Republika.rs.

Inače, Sanji Stanković gubi se svaki trag otkako je prije nekoliko dana došla na snimanje emisije "Magazin in", koja se emituje na Pinku, a telefon je od tada isključen.

Prije dvije godine u jednom beogradskom hotelu je zbog prostitucije uhapšena učesnica rijaliti-programa Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija. Arhiv

Duško Banjac javnosti je poznat odranije, ali kao menadžer pjevačice Kaje Ostojić. 

On je 2016. osuđen na sedam mjeseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog posredovanja u prostituciji. Banjac je s dvojicom pomagača podvodio Ð. M. (17) iz Pančeva u stanu u Ulici Dimitrija Tucovića 51 na Zvezdari. Presudom Višeg suda u Beogradu prihvaćen je sporazum o priznanju krivice, koji je Banjac zaključio s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu. 

Menadžeru je u kaznu uračunato sedam mjeseci, koliko je proveo u pritvoru od 24. novembra 2010, kada je uhapšen, do 29. juna 2011, kada je pušten da se brani sa slobode. 

Po gradskim kuloarima se pričalo da su za Banjca radile i poznate pjevačice, manekeni i manekenke, od kojih smo neke gledali ranije u rijaliti-programima "Farma" i "Veliki Brat".

Prije dvije godine u jednom beogradskom hotelu je zbog prostitucije uhapšena učesnica rijaliti-programa Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija i to, navodno, dok je bila s klijentom. 

Prema pisanjima medija, ona je tada završila kod prekršajnog sudije, a izrečena joj je zatvorska kazna koja se mogla zamijeniti novčanom. Pošto je Maca odmah uplatila iznos da bi izbjegla zatvor, puštena je na slobodu. 

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je 2020. zbog sumnje za podvođenje i organizovanu prostituciju, kada je, navodno, pokušala da ilegalno pređe granicu preko rijeke Drine u čamcu s još tri djevojke koje je vodila na žurku. Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro krajem 2014. zajedno s još nekoliko djevojaka uhapšena je u Beogradu. 

Tada je nekoliko dana provela u zatvoru jer je odbila da plati novčanu kaznu. Božana Vujinović iz Banja Luke hapšena je zbog prostitucije zajedno s Mimi Oro 2014. Mediji su je i 2015. povezivali s aferom "harem". Ona je tada rekla da nema veze s prostitucijom i da je u Dubaiju boravila isključivo turistički i zbog foto-šutinga. 

Mina Vrbaški je javno u "Zadruzi" priznala da se bavila prostitucijom, što je iznenadilo javnost, kao i njenu porodicu, koja o tome ništa nije znala.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.