NA ŽALOST ZETA

Prije godinu punica rekla da će se baciti s Pelješkog mosta, a danas kaže: Uvjeti nisu ispunjeni

Meni Pelješki most znači puno jer je moja punica prije 15 godina rekla da će se, ako most ikad bude sagrađen, baciti s njeg, rekao je prije godinu

Danijel i Joška postali hit na društvenim mrežama. Arhiv

A. Č. / 24sata.hr

26.7.2022

Prije godinu dana spajao se zadnji dio Pelješkog mosta. Dan ranije je za N1 spajanje Pelješkog mosta komentirao muškarac čija je izjava postala viralni hit.

- Meni Pelješki most znači puno jer je moja punica (Joška Parmać Jerković) prije 15 godina rekla da će se, ako most ikad bude sagrađen, baciti s njega. Evo ja očekujem da se ona sutra baci - rekao je tada Danijel.

A dan prije nego što će Pelješki most i službeno biti otvoren, muškarac Daniel Džono i njegova punica Joška Parmać poručili su za N1 da to bacanja s mosta ipak neće doći. 

- Uvjeti nisu ispunjeni za moje bacanje s mosta. One godine kada je Ivo Sanader postavio kamen temeljac i rekao da se most gradi za 18 mjeseci, ja i moj kum smo se dogovorili da ćemo se baciti. Pošto se to nije ispunilo, uključila se Europa, izgradila most i zbog toga ništa od skoka, na žalost mog zeta - rekla je Joška, javlja 24sata.hr.

Njen zet nije zadovoljan tim objašnjenjem. 

- Ovaj most meni je trebao promijeniti život, a on ostaje isti. Uzdam se u dragog Boga - rekao je i dodao kako će ipak doći na feštu, iako, objašnjava, nije baš od janjetine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.