NAŠALIO SE NA SVOJ RAČUN

Abazović nasmijao Vučića vicem o Crnogorcima

Na videu kojeg je objavio na svom TikToku kanalu vidi se Vučić kojeg je Abazović pitao: "Znaš li po čemu je karakterističan crnogorski štand?", a potom i odgovara da jedini ima stolicu

Dritan Abazović i Aleksandar Vučić. Screenshot

H. J. I.

3.9.2022

Crnogorski premijer Dritan Abazović objavio je na svom TikTok profilu video u kojem je nasmijao predsjednika Srbije Aleksandra Vučićakada je ispričao vic o Crnogorcima. 

Poznato je da je Vučić tokom jučerašnjeg dana obišao nekoliko štandova sajma "Vinska vizija Otvorenog Balkana" koji se održao u sklopu samita, gdje se hvalio da je popio stotinjak čaša vina, a što je bilo vidljivo i po njegovom ponašanju.

@dritan Koja je karakteristika crnogorskog štanda? Jedini ima stolicu. :) #dritanabazovic #aleksandarvucic #dritan #crnagora #serbia #balkanopen #balkan #tiktok #viral #montenegro #humor ♬ original sound - Dritan Abazovic

Dobro raspoloženjeVučića iskoristio je i Dritan Abazović, premijer Crne Gore, koji se našalio na svoj račun tako što je predsjedniku Srbije ispričao vic o Crnogorcima.

Na videu kojeg je objavio na svom TikToku kanalu vidi se Vučić kojeg je Abazović pitao: "Znaš li po čemu je karakterističan crnogorski štand?", a potom i odgovara da jedini ima stolicu. 

Vučić se na to nasmijao, i vjerovatno su druženje nastavili u dobrom raspoloženju. 

Poštovani čitaoci, ovo je nova Facebook stranica portala Avaza. Za pobjedu istine nad lažima, kliknite na ovaj link i zapratite stranicu Avaz.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.