ŠEF CRNOGORSKE DIPLOMATIJE

Krivokapić: Počastvovan sam što sam u društvu saveznika kojima je Rusija zabranila ulazak u zemlju

Osim Krivokapiću, Rusija je zabranila ulazak u zemlju ministru odbrane Crne Gore Rašku Konjeviću i bivšem direktoru Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Savu Kenteri

Krivokapić: Ostaje prijatelj ruskom narodu. Anadolija

E. Ć.

14.10.2022

Ministar vanjskih poslova Crne Gore Ranko Krivokapić oglasio se nakon što se našao na listi ljudi kojima je Rusija zabranila ulazak u zemlju. 

Krivokapić je rekao da je počastvovan što je u društvu saveznika i prijatelja kojima je Rusija zabranila ulazak u zemlju.

- Počastvovan sam što sam u društvu dragih saveznika i prijatelja, državnog sekretara SAD Entonija Blinkena (Antony), premijerke Ujedinjenog Kraljevstva Liz Tras (Lizz Truss), šefice diplomatije Kanade Melani Džoli (Melanie Joly) i ostalih iz NATO saveza - napisao je Krivokapić na Twitteru.

Krivokapić je dodao da ostaje prijatelj ruskom narodu i to "više od onih koji ga guraju i podržavaju u sramnoj agresiji na Ukrajinu".

Podsjetimo, osim Krivokapiću, Rusija je zabranila ulazak u zemlju ministru odbrane Crne Gore Rašku Konjeviću i bivšem direktoru Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Savu Kenteri kao odgovor na to što je Podgorica proglasila ruske diplomate za persone non grata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.