"ZLOUPOTREBA INSTITUCIJA"

Portparol DPS-a: Abazovićeva afera propala, treba da odgovara za prekrajanje transkripta

Prema njegovim riječima, poznata je činjenica da je Dritan Abazović na sve spreman da bi se zadržao na vlasti, ali je odavno pređena crvena linija

Miloš Nikolić. Printscreen

H. J. I.

3.7.2023

Nakon što su isplivali dokazi da je Dritan Abazović, na osnovu falsifikovanog i prepravljenog transkripta pokušao da kreira aferu za svoje političke potrebe, pozivamo Tužilaštvo da reaguje i na vrijeme zaustavi ovu veoma opasnu manipulaciju materijalom prikupljenim putem Sky aplikacije, saopćio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

"Prekrajanje komunikacija"

- Zloupotreba institucija i prekrajanje komunikacija nisu samo politički problem, već to ugrožava pravni poredak i dovodi u pitanje brojne procese koji se vode pred nadležnim organima - istakao je on.

Prema njegovim riječima, poznata je činjenica da je Dritan Abazović na sve spreman da bi se zadržao na vlasti, ali je odavno pređena crvena linija, i njegovo djelovanje direktno podriva ustavno uređenje države i predstavlja krivično djelo za koje on mora da odgovara.

Promijenjen nadimak

M portal je danas objavio da poruke u SKY ECC komunikaciji poslate 8. avgusta 2020. godine, koje glase "Ne pominji magacin 35-ticu, iz njega smo sve izvukli. Pardon 25-ticu. I ne pominji da radimo 30 godina i da dajemo pare Milu lično na ruke. Nemoj kazati da Milu nosimo pare. Milu Đukanoviću lično na svakih mjesec dana 300.000 na ruke da nosi moj striko" nisu poslali ni Vladan Lazović ni Petar Lazović, već osoba koja je u SKY ECC aplikaciji koristila šifru LF9J44 i tog dana u 15 sati i 15 minuta promijenila svoje SKY ECC ime iz „SSSS 400“ u „Vladan Lazović Milan Roćen“, pokazuje interni dokument crnogorske policije zaveden 8. avgusta 2020. godine pod brojem 070/20-26/1334/1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.