LIFESTYLE

ISTRAŽIVANJE Ovo su 4 gadgeta koji vam trebaju ovog ljeta

Pripremite se za pravi odmor

Redakcija

5.6.2016

Ljeto je pred vratima i vrijeme je da se polako pripremimo za toplo vrijeme, more, zabavu i akciju.

S obzirom na to da je danas vrijeme kada sve obilježimo slikom ili videom, šteta bi bilo da ovo ljeto provedete na nekoj avanturi ili predivnom okruženju, a da to pri tome ne zabilježite.

Iako bi se na ovih nekoliko gadgeta moglo potrošiti pravo bogatstvo, mi smo iz ponude izvukli normalnije cijene, a da opet gadgeti budu zadovoljavajućeg kvaliteta i performansi.

1. LED lampa protiv komaraca — 2,59 dolara 

Nijedno ljeto nije zabavno ako vas izgrizu komarci, stoga je pravo vrijeme da se opremite uređajem koji će uništiti komarce, a vama pružiti lagodnu večer bez zujanja.

2. Akcijska kamera — 67 dolara

Iako svi imamo pametne telefone, neke stvari teško je snimiti mobitelom, naprimjer skijanje na vodi, ludu vožnju na luftiću koji je zavezan za gliser ili, pak, pogled iz padobrana.

3. Selfi štap — 5,49 dolara

Nećete valjda otići na more bez selfi štapa? To bi zaista bila šteta. No, iako se može bez njega, ovaj gadget je svakako vrlo dobra investicija i praktična stvar koja će vam poslužiti da video i fotke budu još bolje.

4. Bežični zvučnik — 22,99 dolara

Zabava na terasi uvijek je bolja uz muziku, ali da ne biste imali neki bezvezni zvuk iz mobitela, uz ovaj zvučnik možete se dobro opremiti i slušati ono što vam je volja, i to bežično. Gdje ćete bolje od ovog.

Iako su ovo samo neki osnovni, u prodaji se može pronaći i još više gadgeta. Ako se odlučite za neke od ovih koje vam mi preporučujemo, morate požuriti, jer vam pošiljka putuje i do tri sedmice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.