LIFESTYLE

Evo šta sve proizvodi kineski gigant Xiaomi

Širok spektar gadgeta

(D. K.)

30.8.2016

Svi znamo za Xiaomi kao kompaniju koja proizvodi pametne telefone, no zapravo njihov spektar proizvoda je prilično širok.

Naime, ovaj kineski gigant uspio je izraditi niskobudžetni pametni telefon koji garantira kvalitetu, pouzdan je i jedan od najpopularnijih kineskih tehnoloških kompanija. No, Xiaomi je proširio svoj spektar gadgeta i elektroničkih naprava puno više od samih pametnih telefona, pa se tako u njihovoj ponudi mogu pronaći razni Bluetooth zvučnici, in-ear i obične slušalice, pametni uređaji poput LED sijalica, TV Box-eva, narukvica, WiFi rutera, tester za mjerenje kvalitete vode, te druge razno razne visokotehnološke lampe za dom.

Osim već spomenutog, u Xiaomiju se brinu i za dodatke za gadgete poput Micro USB adaptera, maskica za mobitel, raznih držača ili ruksaka, utičnica, Bluetooth transmitera za automobil, stolne LED lampe, produžni kabel s više utičnica, joystick za igranje igara, itd, prenosi Zimo.

Također, tu su i nezaobilazni tableti i tastature, dodatne baterije za punjenje mobitela i naravno pametni telefoni - od onih jeftinijih do onih skupljih.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.