INOVACIJE

Laier Zvučnik - uređaj kakav još niste sreli

Dizajniran je tako da "razumije" razliku među muzičkim pravcima, ritmovima i da otkrije suptilno zbog čega je izvjesna pjesma sretnog karaktera dok je neka druga tužn

Spoljašnji izgled je vrlo moderan i odvažan. Ilustracija

Avaz.ba

16.6.2020

Da inovacijama i granicama na polju tehnike nema kraja dokaz je Laier Zvučnik, uređaj kakav još niste sreli. On predstavlja sve što biste ikad mogli da poželite od jednog zvučnika, i zapravo daleko više od toga. Kreiran specijalno da "usvaja saznanja" o tome koju vrstu muzike volite, kao i da "pamti" kako reagirate na određene muzičke pravce, Laier Zvučnik je pravo malo čudo tehnike!

Sve više savremenih uređaja nosi na sebi etiketu "pametnih uređaja" osmišljenih upravo kako bi nam život učinili lakšim i ljepšim. Upravo iz tog razloga je kreiran ovaj fantastični zvučnik koji je zaista premašio očekivanja i najzahtjevnijih. Njegova "sposobnost" da prepozna vaš muzički ukus i rekaciju na određeni muzički pravac zaista je izvanredna.



Svojim postojanjem zaista će skretati pažnju. Ilustracija

Dizajniran od strane JiHye Lee & PDF Haus studija, ovaj zvučnik je ušao na glavna vrata u velikom stilu, noseći sa sobom pregršt pozitivne energije. Tajna ovog zvučnika je u tome što vremenom uči vaš muzički ukus i primajući vibracije o tome kao reagirate na određenu vrstu muzike, stvara jasnu sliku o vašim preferencama.

Dizajniran je tako da "razumije" razliku među muzičkim pravcima, ritmovima i da otkrije suptilno zbog čega je izvjesna pjesma sretnog karaktera dok je neka druga tužna. Nevjerovatno je osvježavajuće ovakvo nešto imati u svom okruženju.

Osim toga njegov spoljašnji izgled je vrlo moderan i odvažan, što ga čini savršenim za postavku bilo gdje u vašem okruženju. Svojim postojanjem zaista će skretati pažnju, ali na intrigantan način. Za dodatno poboljšanje raspoloženja ovom zvučniku su prikačene 4 polariziran ploče, koje mjenjaju boju i stapaju se sa ambijentom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.