LIFESTYLE

NEDOSTAJE STRASTI Ovi seksi trikovi će vam pomoći da je rasplamsate!

Probudite se i uživajte s partnerom

Autor:(Mi. K.)

21.6.2015

Većina parova nakon nekoliko godina veze ili braka zapadne u kolotečinu iz koje je teško da se iščupaju i ponovo osjete onu strast s početka. Ali ovo stanje se zapravo vrlo lako može popraviti pomoću nekoliko seksi trikova.

Evo kako ćete sigurno uspjeti da raspirite žar vatre u krevetu i učinite da vas partner ponovo neizmjerno želi.

Kresnite se na brzinu

Neplanski seks je najslađi. Kad se partner najmanje nada, ostavite sve obaveze i na nekoliko minuta mu se potpuno posvetite. Preskočite predigru koja vam je sigurno oboma dosadila i budite ”divlji”.

Isprobajte nove poze

Pošto su već otkrili na koji način najlakše dolaze do vrhunca, ozbiljni parovi obično vrte u krug jedno te iste seks poze. Ako ne umijete da smislite neku novu, potražite na internetu neku koju nikad niste probali.

Vodite ljubav na najčudnijem mjestu

Ako vam je inače samo krevet rezervisan za razmjenjivanje nježnosti, pokušajte to da promijenite. Zaskočite partnera u lifu, na kuhinjskom podu ili ga iznenadite dok se parkira u garaži vaše zgrade.

Odgledajte zajedno pornić

Kada ste s nekim u braku ili dugoj vezi, obično se podrazumjeva da ovo ne radite. Promijenite ovu glupu predrasudu. Gledanjem filmova za odrasle možete zapravo jedno drugom otkriti mnogo toga.

Uvedite igrice

Igra seksi uloga je jedna od najboljih seksi igrica za parove. Odredite mu ulogu koja vas uzbuđuje i pustite njega da uradi isto. A onda se uživite u zadatu ulogu i uživajte.

Govorite bezobrazluke

Ispod pokrivača ne postoje dame ili džentlmeni. Zato, razvežite svoj jezik i izustite sve one riječi koje vas uzbuđuju, a koje ste do sada smatrali neumjesnim, prljavim i bezobraznim.

Ljubite se

Mnogi parovi s godinama zaboravljaju da se ljube. Uzbudljivi, vlažni francuski poljubac često zamjene samo kratki, ovlaš dodiri usnama koji ne ubijaju strast. Bar nekoliko puta sedmično počastite svog partnera višeminutnim strasnim ljubljenjem.

Šetajte goli

Ovo je još jedna od stvari na koju su “dosadni” parovi zaboravili. Koristite prilike kada ste sami kod kuće i šetajte goli jedno pred drugim. Pogled na partnerovo tijelo može vam podstaći nekadašnje uzbuđenje, piše "Telegraf rs".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.