ZEMLJA ČUDA

Magični otok koji ostvaruje i najluđe snove

Zamislite uživanje u krstarenju uz zalazak sunca s delfinima koji bezbrižno plivaju oko vas, ili ronjenje usred noći

Z. K.

Jahta na raspolaganju gostima

Foto: Agencija


Smješten u samom srcu veličanstvenog Baa atola, jedinog UNESCO World Biosphere rezervata na Maldivima, Four Seasons Private Island Maldives at Voavah je ekskluzivno mjesto za odmor, gdje maksimalno 22 osobe mogu uživati u istinskom luksuzu.

Dvije vile

Voavah nudi iskustvo otočnog života, s gostima koji će odsjesti u dvije luksuzne vile i šarmantnoj kući na plaži, s ukupno sedam spavaćih soba. Ovdje postoji centar za ronioce i ljubitelje vodenih sportova, kao i Ocean of Consciousness Spa centar, gdje će svaki posjetilac moći da doživi istinsko blagostanje. U ponudi je i Voavah Summer, luksuzna jahta dužine 19 metara, koja je gostima svakodnevno na raspolaganju. 

  • Dostupno je samo  hidroplanom

    Dostupno je samo hidroplanom

    Foto: Agencija


Okruženo blistavim plavim vodama okeana, privatni otok predstavlja zemlju čuda na pet hektara, sa besprijekornim plažama, a dostupno je samo hidroplanom. Sa svojom privatnom jahtom i osobljem koje je obučeno za sve situacije, i vaši najluđi snovi o odmoru se mogu ostvariti. Zamislite uživanje u krstarenju uz zalazak sunca s delfinima koji bezbrižno plivaju oko vas, ili ronjenje usred noći, kada možete vidjeti kit-ajkule i raže, odmah pored.

Plavi okean

Baa Atol je inače dom najvećoj svjetskoj populaciji raža i ujedno ima jedan od najživahnijih morskih ekosistema na svijetu. Magični otok zaštićen je beskrajnim plavim okeanom, ali i sigurnosnim timom koji je prisutan 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, dok će vam osoblje sa 28 članova ispuniti svaki hir.

Više o:

Maldivi Otok Odmor
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na