ZEMLJA ČUDA

Magični otok koji ostvaruje i najluđe snove

Zamislite uživanje u krstarenju uz zalazak sunca s delfinima koji bezbrižno plivaju oko vas, ili ronjenje usred noći

Jahta na raspolaganju gostima. Agencija

Z. K.

21.10.2020

Smješten u samom srcu veličanstvenog Baa atola, jedinog UNESCO World Biosphere rezervata na Maldivima, Four Seasons Private Island Maldives at Voavah je ekskluzivno mjesto za odmor, gdje maksimalno 22 osobe mogu uživati u istinskom luksuzu.

Dvije vile

Voavah nudi iskustvo otočnog života, s gostima koji će odsjesti u dvije luksuzne vile i šarmantnoj kući na plaži, s ukupno sedam spavaćih soba. Ovdje postoji centar za ronioce i ljubitelje vodenih sportova, kao i Ocean of Consciousness Spa centar, gdje će svaki posjetilac moći da doživi istinsko blagostanje. U ponudi je i Voavah Summer, luksuzna jahta dužine 19 metara, koja je gostima svakodnevno na raspolaganju. 


Dostupno je samo hidroplanom. Agencija

Okruženo blistavim plavim vodama okeana, privatni otok predstavlja zemlju čuda na pet hektara, sa besprijekornim plažama, a dostupno je samo hidroplanom. Sa svojom privatnom jahtom i osobljem koje je obučeno za sve situacije, i vaši najluđi snovi o odmoru se mogu ostvariti. Zamislite uživanje u krstarenju uz zalazak sunca s delfinima koji bezbrižno plivaju oko vas, ili ronjenje usred noći, kada možete vidjeti kit-ajkule i raže, odmah pored.

Plavi okean

Baa Atol je inače dom najvećoj svjetskoj populaciji raža i ujedno ima jedan od najživahnijih morskih ekosistema na svijetu. Magični otok zaštićen je beskrajnim plavim okeanom, ali i sigurnosnim timom koji je prisutan 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, dok će vam osoblje sa 28 članova ispuniti svaki hir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.