VELIKA BRITANIJA

Platio djevojci piće pa tražio novac nazad, a ovo je razlog

Bolničarku Klo Metjus (Chloe Matthews, 20) jedan muškarac častio je pićem u noćnom baru

Mlada žena na Twitteru je objavila fotografiju tog razgovora. Agencije

Daily mail

4.9.2021

Bolničarku u Velikoj Britaniji, Klo Metjus (Chloe Matthews, 20), jedan muškarac častio je pićem u noćnom baru. Dobro su se zabavili pa mu je dala svoj broj, a onda se dogodilo nešto neočekivano. Umjesto da je pozove na drugi izlazak ili da joj kaže da se dobro proveo, čovjek imena Deni (Danny) poslao joj je račun za pića kojim je počastio. Njegov razlog zašto je to učinio bio je zato što nije imala seksualni odnos s njim.

Mlada žena na Twitteru je objavila fotografiju tog razgovora, piše "Daily mail”.

Razgovor započinje tako što je on upitao ko je ona, a kada ga je ona prisjetila na noć ranije, on joj je napisao: „Dobro, možeš li mi prebaciti novac za ona pića koja sam platio prošlu noć, s obzirom da nismo otišli kući zajedno, nije stvarno vrijedno mog vremena“. Klo je bila šokirana porukom i našalila se da zbog ovoga službeno prestaje izlaziti. Njen tweet je postao viralan s više od 60.000 lajkova, više od hiljadu komentara i gotovo 9.000 retweetova.

- To je sigurno šala? Zar je društvo zaista spalo na ovo? - upitao je jedan korisnik, a drugi je napisao da se njegova majka sigurno ponosi svojim sinom, dok je treći korisnik predložio da mu ‘fakturiše’ vrijeme koje je provela razgovarajući s njim i oduzme račun za pića od toga.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.