LIFESTYLE

VEZA KOJA PRIVLAČI VELIKU PAŽNJU "Žena zmaj" na koju je slab Zlatan Ibrahimović!

Ne vole eksponiraje u javnosti

(A. Vr.)

18.3.2015

Helena Seger (45) , nevjenčana je supruga Zlatana Ibrahimovića (34) i po mnogo čemu se razlikuje od ostalih žena fudbalera. Ne voli kupovinu, ne voli eksponiranje u javnosti i ne podliježe trendovima.

Šveđanka Helena Seger i Zlatan Ibrahimović upoznali su se prije 13 godina na jednoj zabavi, ona je tad imala 32 , a sportista 21 godinu.

Pored 11 godina razlike, dijeli ih i 30 cetimetara u visini. U vezi su dobili dvojicu sinova, Maximiliana i Vincenta, a za sad ne planiraju brak jer bi zvanična potvrda njihove veze za Helenu bila “gubitak samostalnosti”.

zlatan-ibrahimovic-helena-seger-footballer-sq09b0f6wgyl

Atraktivna plavuša sa kojom je fudbaler proveo više od jedne decenije po zanimanju je diplomirani ekonomista, a kao marketing menadžer radi za “Swatch” i “FlyME”.

Helene je izričita je u tome da novac nije bio razlog njene veze sa Ibrahimovićem jer kako je rekla u jednom intervjuu, sve što ima, sama je zaradila.

Veza Helene i Ibrahimovića privlači veliku pažnju javnosti, a kad kraj sebe imate pravu fudbalsku zvijezdu, problemi su očekivani.

Prije četiri godine pojedini mediji su pisali da su Helena i Zlatan pred raskidom. Povod su bili njegovi odmori sa kolegama. Svi su se pitali gdje je u svemu tome njegova partnerka, prenosi Blic.rs.

Ovakve glasine naslijedile su one o navodnoj vezi Ibrahimovića sa Silvi van der Vaart, bivšom suprugom fudbalera Rafaela van der Vaarta.

Glasine su nestale, a Zlatan je i dalje sa svojom ženom zmajem, kako fudbaler zna da zove Helenu Seger.

Zlatan Ibrahimović ovih dana boravi u Parizu, uslikan je kako sa sinovima trenira fudbal.

zlatan-ibrahimovic-out-family-nyc-kgxbvagywhvl

helena2-300x244

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.