LIFESTYLE

DOGAĐAJ KOJI JE ŠOKIRAO SVIJET: Dječija zvijezda progovorila o 10-godišnjoj vezi sa ocem

Opisala turbulentno djetinjstvo

(Al. Ti.)

14.4.2016

Kada je bivša dječja zvijezda Mackenzie Phillips 2009. godine u The Oprah Winfrey Showu priznala da je punih 10 godina bila u incestuoznoj vezi s vlastitim ocem, slavnim muzičarem Johnom Phillipsom, svijet je bio u šoku - baš kao i članovi njihove porodice koji su za svjetski skandal saznali preko televizije.

"Papa John" iz slavne grupe Mamas and Papas preminuo je osam godina prije njenog priznanja, no njeno priznanje potreslo je njene polusestre Chynu i Bijou, kao Phillipsovu udovicu i bivše supruge.

Danas 56-godišnjakinja, Mackenzie je u novom gostovanju kod Oprah priznala da žali što je takvu vijest javno objavila.

"Jednom kada je naša tajna izašla na vidjelo, sve je izmaklo kontroli. No jedino što bih zapravo promijenila jest način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebala sam ih bolje pripremiti za to da ću sve javno objaviti", rekla je američka glumica i pjevačica.

U svojoj biografiji Mackenzie je opisala turbulentno djetinjstvo, mladost i odnos s ocem koji joj je ponudio kokain kada joj je imala samo 11 godina. Prema njenim riječima, godinama su se zajedno drogirali, a u seksualnoj vezi su bili punih 10 godina - od njene 19. godine.

Vezu je prekinula nakon što je ostala trudna, a nije bila sigurna ko je otac djeteta. "Papa John" joj je tada platio pobačaj.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.