KALIFORNIJA

To smo čekali: Otvara se ''Nutella'' hotel

Svim zaljubljenicima u svjetski poznati namaz bit će drago čuti da se u januaru u Kaliforniji otvara prvi ''Nutella'' hotel

Dovoljno je samo snimiti video, poslati i nadati se nagradi. Agencije

Avaz.ba

25.11.2019

Svim zaljubljenicima u svjetski poznati namaz bit će drago čuti da se u januaru u Kaliforniji otvara prvi ''Nutella'' hotel. 

No, nažalost, vijest je ipak namijenjena samo nekolicini Amerikanaca jer će hotel raditi samo jedan vikend. Sretnici će se ipak morati malo potruditi i zaraditi nagradu.

Tri najveća fana i njihovi gosti uživat će u raznim iskustvima, naravno, baziranima na ''Nutelli'' od 10. do 12. januara.

Takmičenje, nažalost, važi samo za SAD. Agencije

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na službenoj stranici, no, nažalost, igra važi samo za stanovnike SAD.

Njihov je zadatak da snime video kojim će pokazati zašto baš ''Nutella'' čini njihova jutra posebnima, a s obzirom na jedinstvenu mogućnost, ne vjerujemo da će nedostajati zainteresiranih.


Hotel ''Nutella'' pružit će pobjednicima posebno iskustvo doručka. Agencije

Troje pobjednika osvojit će putovanje u Napa Valley, gdje će u hotelu, s osobom koju povedu sa sobom, provesti tri dana i dva noćenja. Bit će tu slavnih slastičara i kuhara iz svijeta koji će se pobrinuti da dobitnici prožive nezaboravne dane.

- Hotel ''Nutella'' pružit će pobjednicima posebno iskustvo doručka i omogućiti im uživanje u omiljenom namazu na posve nove i drukčije načine - kazali su iz marketinga najpoznatijeg namaza na svijetu.

Takmičenje traje do 8. decembra.

No, možda treba početi razmišljati. Ko zna, lako se može desiti i da se u Evropi organizira jedan ovako nezaboravan događaj. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.