OBJAŠNJENJE

Oduvijek ste pogrešno pili sokove iz tetrapaka

Komentari na internetu ne idu baš u prilog ovom novom otkriću

A. F.

Pogrešan način kako piti sok iz tetrapaka

Foto: Ilustracija


Vjerovatno ste primijetili do sada, ali internet se "ubi" objašnjavajući nam da smo sve do sad ikada radili pogrešno. Na red su izgleda došli i sokići u tetrapaku koji se konzumiraju na slamčicu.

U prethodnih nekoliko godina nailazili smo na razna nova otkrića koja su nam objašnjavala kako smo cijelog života pogrešno jeli banane, trešnje i jabuke, na pogrešan način pili čaj i kafu, otvarali čips ili mančmelou.

Na Tiktoku je čak i popularan tip koji u svojoj tridesetoj otkriva stvari koje je pogrešno radio cijelog života. On nije sad tema, ali svakako ga vrijedi pomenuti s obzirom na trenutnu opsjednutost ljudi da otkriju da pogrešno rade stvari koje već dobro rade godinama unazad.

Jedan od noviteta se pojavio na društvenim mrežama, koji nam pokazuje kako bi zaista slamčica trebalo da se ubacuje u tetrapak. Iako je onako kako smo svi ubacivali slamčicu do sad radilo skroz dobro.

Kao što vidite, poenta je da okrenete na drugu stranu, tako da kraći dio slamke mora da ode na dno. Valjda da bi lakše pokupilo ostatke soka. Iako ste to mogli da uradite i onako kako ste oduvijek to i radili.

Komentari na internetu ne idu baš u prilog ovom novom otkriću. Očigledno zbog toga što je 1001. ovakvo otkriće i narod se malo zasitio. Uglavnom su uzvici negodovanja jer je ovo posljednje što bilo kome treba. Mnogi se pitaju ko li je prvi ubacio ovako slamčicu, pa zna za ovaj princip, dok neki prosto ne vjeruju i riješili su da opovrgnu ovo na najlakši mogući način, tako da je jedan tviteraš riješio da isproba u praksi.

Više o:

Internet Pogreška
NA VRH

Podijeli članak na