SRBIJA

Skandal u emisiji: Glumica branila Miku Aleksića

Ja ne bih svu ljagu svukla na Miku Aleksića, neko mora da stane u njegovu odbranu - rekla je Milena Pavlović Čučilović

A. Ka. / SD

Milena Pavlović Čučilović

Foto: SD


Gost Jovane Joksimović u emisiji „Uranak“ bila je glumica Milena Pavlović Čučilović, koja je tom prilikom pozvana da govori o slučaju koji je trenutno zaokupio pažnju javnosti, a riječ je o slučaju Milene Radulović, koja je optužila svog bivšeg profesora Miroslav Mika Aleksića za seksualno zlostavljanje.  

I sama bila žrtva

Glumica je na samom početku izlaganja rekla da je bila u Mikinoj školi, ali da je u tom periodu bila veoma nježna i nesigurna i da joj njegov strogi način nije odgovarao, zbog čega je često napuštala školu i ponovo se vraćala, ali da on nije imao problem sa time da je primi nazad. 

Nakon ovoga je rekla nešto što je šokiralo mnoge, da je i sama bila žrtva, ali žrtva mobinga od strane svojih kolega koji su sada, kako je to ona rekla, najglasniji na mrežama povodom ovog slučaja.

- Ja tačno znam neke ljude koji su na javnim mjestima podržali Ivin i Milenin iskorak, koji je zaista dobar, ali ne treba da se zloupotrijebi. Mislim da se ovo zloupotrebljava, otišlo je u širinu, ljudi su pretjerali, skreće se pažnja sa nekih bitnijih stvari - rekla je glumica.  

- Zar ne mislite da je ovo važno - pitala je voditeljka.

- Ne mislim da nije, ali ovakve stvari se koriste da bi se nešto drugo sakrilo - rekla je glumica i nastavila:

Tražio da se skinu u gaćice

- Mika jeste bio surov. Prijateljica me je podsjetila da nam je jednom tražio da se skinemo u gaćice i brus u garderobi pred drugim dječacima. Danas to neki rade, garderobe su potpuno spojene nekad, svi se presvlače svuda, ali mislim da to nisu te godine bila za to - ispričala je glumica događaj koji joj je prepričala prijateljica koja je također bila u Mikinoj školi, ali se glumica ne sjeća ovog događaja.   

- Ja ne bih svu ljagu svukla na Miku Aleksića, neko mora da stane u njegovu odbranu - rekla je Milena. 

- Ne razumijem vas - rekla je Jovana. 

- Nismo mi ti koji treba da sudimo - rekla je Milena, a zatim se u emisiju uključio Momčilo Otašević koji je bio veoma bijesan zbog ovog izlaganja. 

Cijelo izlaganje pogledajte na videu.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na