Oca izbo nožem i potom mu žvakao srce, ubio je najmanje 71 osobu, a sada je na slobodi i ponovo prijeti!

Avaz.ba
14.10.2018 17:42

Pedro Rodriges Filho je od sebe napravio brazilskog serijskog ubicu likvidirajući druge serijske ubice. Analitičari koji su pratili "njegov slučaj" kažu da je savršen primjer psihopate.

Rođen je na farmi Santa Rita Do Sapucai sa povrijeđenom lobanjom. To je rezultat batina koje je njegova majka dobijala od svog muža u trudnoći, prenosi Viralnova.

On je istakao da se njegova prva želja za ubistvom rodila kada je imao 13 godina. Tokom borbe sa starijim rođakom, gurnuo je dječaka u presu za šećernu trsku, od čega je dečak preminuo.

Već u dobi od 14 godina, bilo je jasno da Pedro neće biti poput ostale djece.

Kada je imao 14 godina ubio je Minasa Geraisa koji je otpustio njegovog oca, koji je radio kao čuvar u školi, jer je navodno krao hranu. Zatim je ubio i drugog stražara, koji je navodno bio pravi lopov.

Potom je morao živi u bjekstvu i za to vrijeme je započeo seriju ubistava običnih provalnika i dilera drogom.

U to vrijeme je pronašao i ljubav, ali njegova sreća nije bila dugog vijeka. Njegova Maria Aparecida Olimpia je također ubijena, a za sve su bili odgovorni članovi jedne lokalne bande. Sve ovo desilo se još prije nego je napunio 18 godina.

Do 18 rođendana, Pedro je ubio već deset ljudi. Svoje tinejdžerske dane proveo je tražeći i osvećujući se članovima bande koji su mu oduzeli njegovu ljubav.

Kada je Pedrov otac brutalno ubio njegovu majku mačetom, Pedro je ocu uzvratio posjetivši ga u zatvoru gdje ga je izbo do smrti.

Izvadio je očevo srce i počeo da ga žvaće. Sve ovo ispratio je ubivši silovatelja sa kojim su ga transportovali u zatvor. Oko 47 drugih zatvorenika umrlo je od njegove ruke u brazilskom zatvoru.

Filho je prvi put uhapšen 1973. godine, kada je osuđen. U zatvoru je ubio najmanje četiri osobe. Kasnije je priznao da je imao preko 100 žrtava.

Međutim, zvanično je potvrđeno da je ubio ukupno 71 osobu, uključujući i svog oca.

Godine 2003. je osuđen na 128 godina zatvora, ali prema lokalnom zakonu Pedro je mogao da bude zadržan u zatvoru 30 godina, pušten je 2007. godine, uprkos tome što je broj krvoprolića koje je napravio neuračunljiv.

Po oslobođenju nije gubio vrijeme već se vratio svom starom modelu ponašanja. I dalje obećava kako će ubijati sve one brazilske kriminalce, koji budu imali tu nesreću da mu stanu na put.

NA VRH