ZA ONE KOJI IMAJU NOVCA

Nevjerovatan oglas: Na prodaju etno-selo u Ugljeviku za 300.000 eura!

Vlasnik jedne kuće u Majevičkoj ulici u Bijeljini za svoju nekretninu traži 450.000 eura

Lj. Lj. / Avaz.ba

Bijeljinska Agencija „Alfa“, koja se bavi prodajom nekretnina, nedavno je oglasila prodaju, ni manje, ni više, već etno – sela u Ugljeviku. Kompleks se sastoji od pet moderno izgrađenih i luksuznim namještajem opremljenih objekata, ukupne površine oko 400 metara kvadratnih, sa bazenom, kaminima u objektima i drugim neophodnim sadržajima.

Prvobitna cijena etno – sela iznosila je 400.000 eura, ali se vlasnik u međuvremenu predomislio i cijenu snizio za cijelih 100.000 eura, tako da se sada može kupiti za 300.000 eura.

Međutim, to nije jedini neobični oglas u ovoj agenciji. Slavka Đokić, agent za prodaju nekretnina, kaže da vlasnik jedne kuće u Majevičkoj ulici u Bijeljini za svoju nekretninu traži 450.000 eura. Kupac se još uvijek nije javio.

- Pandemija koronavirusa značajno je usporila potražnju za nekretninama. Kao da je sve stalo. Ponekad se jave zainteresirani za manje, jednosobne stanove i garsonjere, ali, takvih stanova obično i nema u ponudi - kaže Đokić.

Zanimljiv podatak je da se u širem gradskom jezgru Bijeljine trenutno grade poslovno – stambeni objekti na petnaestak lokacija. Investitori su uvjereni da će svi stanovi, kada ih oni izgrade, biti brzo i prodati.

Više o temi Ugljevik

POSLJEDNJE INFORMACIJE
U Bijeljini još devet zaraženih
POčELA SEZONA NA UGLJEVIčKIM BAZENIMA
Kupanje uz distancu

Više o:

Ugljevik Etno-selo
NA VRH

Podijeli članak na