LIFESTYLE

Seks-robot mi je poboljšao brak, ali, ako bi žena koristila muškog, vjerovatno bih se rastao

HuffPost

11.4.2018

Za sve parove koji žele unijeti strast u vezu on preporučuje da probaju robotsku lutku za seks.

Španski inovator Serhi Santos (Sergi) stvorio je seks-lutku opremljenu najnovijim i najboljim postignućima umjetne inteligencije. Samanta je dizajnirana tako da odgovara na suptilno udvaranje.

Ovaj 39-godišnji inžinjer tvrdi da mu prsati robot omogućuje da se riješi seksualne napetosti kada njegova dugogodišnja partnerica Marica Kisamitaki (Maritsa Kissamitaki) nije raspoložena.

- Muškarac želi osjetiti općenito da žena umire od želje za njim. A, ako muškarac osjeća da žena neće uživati u seksu, većini muškaraca taj seks se ne sviđa. A to je uzrok mnogih seksualnih problema - objasnio je Santos.

Sa svojom ženom zajedno je 16 godina, a seksi robot im je, kako tvrdi, samo poboljšao odnos, piše ''HuffPost''.

- Meni je potreban seks u nekom dijelu dana kada moja žena to ne želi. Rekao sam joj: ''Gledaj, seks uništava mnoge veze zbog nedostatka sinkroniciteta, a ne želim staviti toliki pritisak na brak'' - objasnio je.

Santos sad planira projektiranje i muškog seks-robota te priznaje da se brine kakva će biti obrnuta situacija i kakav će utjecaj imati na njihovu vezu. 

- Mislim da bih bio ljubomoran ako bi koristila muškog robota. Ako bih saznao da joj se muška lutka sviđa više od mene, u smislu da ne želi više biti sa mnom, razveo bih se - iskreno je kazao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.