INOVACIJE

Danski luksuzni brend predstavio slušalice za sportiste

Beoplay E8 sport slušalice dolaze u kompaktnom kućištu za bežično punjenje, koje je napravljeno od snažnog anodiziranog aluminijuma

Odgovaraju potrebama profesionalnih sportista. Agencija

Avaz.ba

29.6.2020

Danski luksuzni brend Bang & Olufsen konačno je ušao na tržište bežičnih sportskih audio aksesoara, lansirajući Beoplay E8 Sport bubice. Ove bežične slušalice dobile su beskompromisni kvalitet i visoke performanse po kojima je brend poznat, dok dolaze sa specijalno osmišljenim detaljima dizajna i osobinama koje odgovaraju potrebama profesionalnih sportista.

Beoplay E8 sport slušalice dolaze u kompaktnom kućištu za bežično punjenje, koje je napravljeno od snažnog anodiziranog aluminijuma koji je otporan na koroziju i prekriven gumom i teksturnim silikonom. Slušalice su dobile anodizirani aluminijumski prsten, kao i gravirani Bang & Olfusen logo zajedno sa teksturnim detaljima sa strane. Pomoću njih, možete mjenjati pesme, prihvatati pozive i aktivirati Transparency Mode.



Koštaju 350 dolara. Agencija

Beoplay E8 Sport model dobio je IP57 certifikat, koji garantira njihovu otpornost na vodu i prašinu. Bežične slušalice su kompatibilne sa Qualcomm aptX Adaptive Bluetooth kodekom, dok su njihovi drajveri dovoljno moćni da dostignu maksimalnu jačinu od 107 dB. Beoplay E8 Sport slušalice će inicijalno biti dostupne u Oxygen Blue i Black boji, dok će u prodaji biti od 9. jula, sa cijenom od 350 dolara.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.