STIGLA GA KAZNA

Snimili ga kako vrijeđa konobaricu, sad moli bijesne ljude da mu ne unište firmu

Gost restorana koji ga je snimao ulovio je i kako se Adam ponižavajuće odnosi prema svojoj partnerici Veroniki

Neprimjereno ponašanje ga skupo došlo. Screenshot

D.H./Avaz.ba

25.8.2020

Internetom se brzo proširila snimka na kojoj vrijeđa konobaricu u IHOP-u tokom večere na koju je izašao sa svojom porodicom. Dok on konobaricu naziva "kujom" i koristi niz drugih uvredljivih izraza, njegova mala djeca ga slušaju.

Gost restorana koji ga je snimao ulovio je i kako se Adam ponižavajuće odnosi prema svojoj partnerici Veroniki, koja je tražila da im hranu spakiraju, vjerojatno time želeći prekinuti njegovo divljanje.

- Ti bi isto trebala začepiti svoja je*ena usta, napao ju je on.


Video je očekivano osvanuo na internetu, brzo se proširio te ga je između ostalih preuzeo i TMZ. Nakon toga nije trebalo dugo da revni korisnici interneta otkriju ko je tip sa snimke i krenu ga napadati. Otkriveno je i da je vlasnik autopraonice Viking, a upravo to mu je slaba tačka.

Adam je snimio novi video u kojem se izvinjava, ali ljudi mu baš nisu povjerovali. Naime, na izvinjenje se odlučio tek kad je njegova autopraonica dobila gomilu negativnih recenzija.

A uz izvinjenje je dodao još nekoliko optužbi na račun restorana, od toga da su im servirali sirovo meso do toga da je konobarica bila bezobrazna prema njegovom sinu.

Korisnici Twittera ističu da je znakovito kako njegova porodica nije ni trznula na njegovo izderavanje na konobaricu pa su uvjereni da su se toga nagledali doma. Osim toga, ističu da je užasan primjer svojim sinovima.

Huerta u videu izvinjenja priča kakve probleme imaju na poslu zbog reakcije javnosti te ističe da njegov otac ne zaslužuje prolaziti kroz to zbog njegovog ponašanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.