INOVACIJE

Oittm Wake Up Alarm Clock inteligentni budilnik i lampu u jednom

Ima ugrađen i senzor vlažnosti i temperature, što vam može biti od velike koristi u spavaćoj sobi

Prikazuje tačno vrijeme u bilo kom položaju. Agencija

Z. K.

23.11.2020

Upoznajte Oittm Wake Up Alarm Clock inteligentni budilnik i lampu u jednom. Ova neobična noćna lampa, pretvara se u vaš budilnik u ranim jutarnjim satima, dok vam svoju svjetlost može nesebično obezbijediti u večernjim satima. Konusni uređaj, specijalno je dizajniran da se koristi kao dva potpuno različita proizvoda u zavisnosti od položaju u kom je postavljen.

Kada je svojim ravnim dijelom okrenut na dole, ovaj uređaj funkcionira kao noćna lampa, a njeno prozirno tijelo je osvjetljeno zahvaljujući sijalici koja se nalazi unutra. Ravna površina ove lampe skriva LED matricu koja vam može reći tačno vrijeme i poslužiti kao alarm za buđenje. Lampu možete držati po želji na svom radnom stolu, noćnom stočiću ili je zakačiti na zgodnom mjestu na kom će vam najviše koristiti.

Ono što je posebno zanimljivo jeste mogućnost sata da prikaže tačno vrijeme u bilo kom položaju, što je vrlo izazovno budući da je lampa konusnog oblika. Oittm Wake Up Alarm Clock, također, ima ugrađen i senzor vlažnosti i temperature, što vam može biti od velike koristi u spavaćoj sobi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.