JEDNOSTAVAN POSTUPAK

Evo kako da uklonite mrlje od čaja

Vaše zamrljane šoljice trebaju samo malo praška za pranje posuđa i kipuću vodu

Potrebna su samo dva sastojka. Printscreen

E. A.

31.1.2023

Vaše zamrljane šoljice trebaju samo malo praška za pranje posuđa i kipuću vodu.

Mnogi tvrde da su pronašli ultimativni trik koji će vaše prljave šoljice za čaj učiniti čistima u samo nekoliko jednostavnih koraka, kako piše The Sun.

Šoljice su sklone smeđim mrljama zbog određene kiseline koja čaju daje boju. Tanin se koristi za bojenje kože i izradu tinte, tako da je definitivno dovoljno jak da zaprlja vašu omiljenu šoljicu.

Dva sastojka

Srećom, ljubitelji čišćenja pronašli su trik za uklanjanje mrlja od čaja.

Objavljujući u grupi "Mrs Hinch Cleaning Tips" na Facebooku, mnogi korisnici podijelili su svoj jednostavan, ali učinkovit savjet. Potrebno je samo malo praška za pranje posuđa i kipuću vodu.

U objavi je jedna žena pitala: "Ima li neko prijedloge kako očistiti mrlje od čaja s unutrašnjosti moje boce, molim vas? Probala sam s praškom za pecivo i mekom četkom, ali nije bilo razlike."

Brzo i jednostavno

Ljudi su brzo počeli pisati u komentare kako bi preporučili tablete i prašak za perilicu posuđa. Većina je svoje odgovore držala kratkim i jednostavnim, ali jedna žena je svoj savjet opširno podijelila.

- Ja koristim prašak za pranje posuđa u šoljicama s vrućom vodom i ostavim preko noći tako da bi to trebalo poslužiti i za vašu bocu - komentirala je.

Ono što ovaj trik čini tako pristupačnim jest mogućnost odmjerivanja praška za pranje posuđa ili kupnja tableta u supermarketu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.