UREĐENJE DOMA

Ideja s TikToka: S puno malih ogledala do efektnog ukrasa

Uz malo truda te 30-ak manjih okvira za fotografije i isto toliko naljepnica s efektom ogledala jednostavno možete napraviti efektno veliko ogledalo

Uradi sam. TikTok / Screenshot

M. Z.

19.7.2023

Trebate li efektno, moderno ogledalo u predsoblju, koje će privući pažnju svih koji uđu, najbolje je pripremiti se za projekt ''uradi sam'', na temelju brojnih prijedloga koji se mogu pronaći na društvenim mrežama, umjesto obilaska trgovina u potrazi za njime, piše 24hr.

Prenosimo ideju s profila @kimilange na TikToku, koja je autoricu, kako piše, koštala oko 60 eura. Nabavila je 30 malih okvira za fotografije i 30 naljepnica sa zrcalom, pa svako zrcalo zalijepila u jedan okvir.


@kimilange Inspo by @Jasmin Preikschat #ikea #ikeamirror #ikeahack #ikeatok #CinderellaMovie ♬ Woman by Doja Cat - domarie

Na kraju je spajala okvire ljepilom, tako da dobije pravougli oblik velikog ogledala koje izgleda kao da je ojačano letvicama.

Ona je ogledala postavila tako da veliko ogledalo ima 6 redova u visinu i 5 u širinu, no možete ih postaviti i drugačije - u pravilnom obliku, ili tako da ih objesite u nekoj nepravilnoj formaciji na zidu.

Osim što možete izraditi ovakvo pravougaono ogledalo, na zidu se možete poigrati i s nekoliko istih, ili nekoliko različitih okvira za slike u koje ćete postaviti zrcalnu naljepnicu. Ili, pak, jedno veliko, koje će dominirati prostorom.

Za sve joj je, kaže autorica video priloga, trebalo oko dva sata, a želite li biti sigurniji da će ogledalo biti čvrsto, sa zadnje strane okvire fotografija možete zalijepiti na veći karton, ili plutenu ploču.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.