NEODOLJIVO

Psić otišao na plažu prvi put, video otapa srca

Bogi je započeo dan svojim prvim odlaskom na plažu, gdje je odbio ući u vodu jer se boji valova

Bigl Bogi prvi put na plaži. TikTok

D. R.

3.9.2023

Bigl Bogi (Bogey) je osvojio srca korisnika TikToka nakon što je njegova vlasnica na TikToku objavila snimku njegovog prvog odlaska na plažu.

Snimka objavljena na profilu @bogeythebeagle prikazuje jedan dan u životu preslatkog štenca. Bogi je započeo dan svojim prvim odlaskom na plažu, gdje je odbio ući u vodu jer se boji valova. Nakon plaže je otišao u restoran, gdje je bio glavna zvijezda zbog svoje odjevne kombinacije. Bogijev dan je završio igrom sa starijim bratom Takerom (Tuckerom), koji ga inače izbjegava.

@bogeythebeagle Mommy said our house wont be ready for 3 weeks so the day after she got me we went to the beach!! #beaglepuppy #beagles #beaglepuppies #bogeythebeagle #puppies #dogsoftiktok #cutepuppy ♬ original sound - Bogey the Beagle

Korisnici TikToka su ostavili brojne komentare. "Ovo je najslađi pas kojeg sam ikad vidjela", "Nije mogao biti slađi i onda si na njega stavila šešir", "Preslatki Bogi, nadam se da si uživao na plaži", "Bigli su divni psi", samo su neki od komentara.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.