SAMOUVJERENOST

Obucite crno od glave do pete

Važno je kombinovati različite materijale poput kože, satena, baršuna, brušene kože

Važno je kombinovati različite materijale. ILUSTRACIJA

A. F.

6.4.2021

Ljubitelji crne odjeće često kažu kako se najbolje osjećaju upravo u toj "neboji", koja simbolizuje moć, autoritet, samouvjerenost… Osim toga, crna savršeno izgleda u kombinaciji s bilo kojom drugom bojom ili uzorkom.

Monohromatske kombinacije, pogotovo kada je riječ o modnim izdanjima u crnoj boji, uvijek sa sobom nose dozu sofisticiranosti, uglađenosti i elegancije. Modni znalci odavno su prepoznali moć i snagu nošenja crne boje od glave do pete, a dame koje rado nose ovu boju inspiracija su kako nositi crno, a izgledati stilski zanimljivo i dotjerano.

Najbolji trik je odabir odjevnih artikala različitih tekstura i krojeva, koji će kombinovani zajedno činiti zanimljivu stilsku kompoziciju koja je primjetna i stilski maštovita, iako nosite artikle u jednoj boji.


Moderan izgled

Ukoliko ovog proljeća uparite crni isprani džins i sako od baršuna, izgledat ćete kao da ste upravo sišli s modne piste. Odlično funkcioniše i kaput od umjetnog krzna s kožom, obični crni sako s hlačama od pliša ili kožne hlače i veća crna majica ili kardigan.

A kad poželite unijeti malo boje u svoje od glave do pete crne modne kombinacije, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za još jedan vječiti modni trend: kombinaciju bijele i crne ili bež i crne, koje uvijek izgledaju trendi.

Crni detalji

Ako ste u crnom od glave do pete, upečatljiv nakit na najbolji će način razbiti vašu kombinaciju. S crnim se stajlinzima savršeno slažu tkanine poput tila ili čipke.

Slobodno posegnite i za majicom s printom, koje su već neko vrijeme apsolutni modni hit. Ako se želite stilski poigrati, možete all black kombinaciju razbiti patikama ili cipelama u nekoj upečatljivoj boji poput crvene, plave, zelene ili žute.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.