POSTAVLJA TRENDOVE

Majli Sajrus u zlatnoj haljini brenda Yves Saint Laurenta: Publika oduševljena

Haljina sa kapuljačom u obliku amfore iz kolekcije Yves Saint Laurenta za jesen 1991.

Oduševila publiku ovim izdanjem. Vogue

E. A.

18.1.2023

Majli Sajrus (Miley Cyrus) je nakon što je dočekala Novu godinu u ombre Versace haljini za proljeće 2006. i blistavoj haljini na jedno rame iz kolekcije Boba Makieja (Mackie) za jesen 2002. godine, vratila se na naše ekrane u blistavom vintage Yvesu.

Haljina sa kapuljačom u obliku amfore iz kolekcije Yves Saint Laurenta za jesen 1991., zamišljena u metalik lameu i nošena po krivudavim panoramskim cestama Los Angelesa u svom novom videu "Cvijeće". 

Spot i pjesma su privukli veliku pažnju jer su posvećni njenom bivšem mužu, ali definitivno najveća pažnja je otišla na haljinu koju je ova pjevačica nosila.

Pjevačka senzacija ima garderobu roken rol komada koju je dizajnirao sadašnji kreativni direktor francuske kuće Antoni Vakarelo (Anthony Vaccarello). 

Haljina predstavljena na reviji. Vogue

Trenutna ponuda brenda za proljeće 2023. je, dijelom, odavanje počasti njegove historijske siluete s kapuljačom, sa tečnim haljinama od dresa sa širokim proporcijama, koje su se dopale zvijezdama uključujući Oliviju Vild (Wilde), Kate Moss i Blekpink Rose (Blackpink Rosé) na crvenom tepihu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.