ODUŠEVILA SVE

Kejt Midlton prati trendove: Nosi modernu boju Viva Magenta

Čini se kako princeza ove zime ne izlazi iz elegantnih dugih kaputa ravnog kroja

Ova nijansa boje je bila omiljena kraljici Elizabeti. Instagram

E. A.

30.1.2023

Princeza od Velsa Kejt Midlton (Kate Middleton) uvijek ide u korak s aktualnim modnim trendovima, prema tome ne čudi da je u njenom ormaru svoje mjesto pronašla najtrendi boja za 2023. godinu po izboru tvrtke Pantone, crveno-roza nazvana Viva Magenta.

Kejt je posjetila dobrotvornu organizaciju Windsor Foodshare u društvu princa Vilijama (Williama), a u januarskom sivilu istakla se modnom kombinacijom kojom je dominirala upravo magenta roza. 

Čini se kako princeza ove zime ne izlazi iz elegantnih dugih kaputa ravnog kroja, a ovoga puta odlučila se za model marke Marks & Spencer.

Princeza prati trendove. Instagram

Spojila ga je s dolčevitom u istoj boji, a dozu ozbiljnosti ovom su stajlingu dale profinjene široke crne pantole i crne cipele s blok petom.

Princeza prati i popularni "Barbiecore" imidž, te je vrlo sličan stajling u nešto nježnijoj nijansi nosila u službenoj posjeti školi u Stratfordu 2021. godine. 

Princeza prati i popularni "Barbiecore" imidž. Instagram

Roza je, uz plavu i žutu, bila i jedna od omiljenih boja kraljice Elizabete, poznate po svojoj ljubavi prema upečatljivim kompletima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.