TIKTOK

Djevojčica oduševljava umijećem šminkanja: Mama joj je model

Ima samo šest godina, a može parirati profesionalnim šminkerima

mama i djevojčica - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+12
E. Ag.

25.4.2023

Ljubav prema šminkanju naslijedila je od majke

Petogodišnja Kesi (Kassie) pobrala je brojne simpatije na TikToku i sada je neizostavni dio svakog videa svoje majke.

Njih dvije zajedno snimaju videe o šminkanju, a mala Kesi postala je pravi ekspert.

Sve je počelo još 2018. godine

Još kao dvogodišnjakinja zanimala se za šminku i upijala sve ono što je mama radila dok se uljepšavala. Savladala je sve tehnike i četkicom pravi vješte pokrete pri šminkanju očiju.

Njena mama objasnila je da je sve počelo još 2018. godine, kada ju je Kesi upitala da li može da se igra njenom šminkom.

Nekoliko godina kasnije došlo je do toga da je Kesi zatražila da se njih dvije igraju tako što će je Kesi našminkati, a mama je bila iznenađena rezultatom.

@makeupbyshab I’m still finding gems all over the place 😄🥰 #mummyanddaughter #makeup #fypシ #learnontiktok ♬ TO THE MOON - Jnr Choi & Sam Tompkins

Brojni komentari

Kesi je svakodnevno, posmatrajući pokrete svoje majke, uspjela da savlada zahtjevne šminkerske tehnike. Ona savršeno miješa različite nijanse sjena i umije da izvuče savršenu liniju ajlajnerom. U komentarima su se nizale riječi divljenja i podrške, a mnoge dame su tvrdile da ni nakon godina svakodnevnog šminkanja ne mogu parirati Kesinom umijeću.

Njih dvije su se već ustalile po pitanju ovakvog sadržaja i u svakom novom videu predstavljaju nove tehnike šminkanja - kako to izgleda na maminom, a kako na kćerkinom licu.

U jednom videu su i predstavile kako je sve počelo - kada je dvogodišnja Kesi prvi put zatražila da se našminka i učila da maže karmin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.