DENIS GRGIĆ

Hrvatica podigla suknju usred Vatikana

Denis na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 hiljada ljudi

Denis Grgić na skuteru u Vatikanu. Instagram

M. Z.

26.10.2023

Hrvatska akademska slikarica i magistar slikarstva Denis Grgić trenutno uživa u Rimu, odakle svakodnevno dijeli fotografije na svom Instagramu, a jedna je posebno privukla pažnju.

Nije propustila ni priliku za posjetu Vatikanu, a tamo je nasred ulice priredila i pravi šou.

Denis se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je ultra kratku haljinu koju je u jednom trenutku podigla i pokazala razgolićenu zadnjicu, ne mareći za prolaznike koji su svjedočili tom nesvakidašnjem prizoru.

"Slika od milion dolara!", "Je li ti hladno?", "Jao!", "Haha, totalni vrh!", "Ma zna se šta je prava hrvatska ljepotica", neki su od komentara koje je dobila ispod fotografije.

Denis na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 hiljada ljudi.

Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je nadimak hrvatska Megan Foks (Fox), a nama je jednom prilikom otkrila šta misli o poređenju s američkom glumicom.

- Volim da budem jedinstvena i ne upoređivati se s bilo kime, a poređenje s Megan proizašla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima ličimo, a nekima uopće ne. Megan Foks uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita ličnost - kazala je Denis, a prenosi B92.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.