NOVI TRENDOVI

Futuristička maska za njegu lica

Jednostavan i efikasan proizvod koji se može koristiti u salonima na aerodromima ili tokom dugih letova, prije važnog događaja ili kao dio rutine

LED maska. Harrods

Dž. R.

29.3.2024

Iako niko ne može vratiti vrijeme koje je prošlo, to po svemu sudeći ne mora biti slučaj kada se radi o izgledu naše kože.

Inovativni tretman

Zahvaljujući avangardnim i revolucionarnim proizvodima poput myBlend LED maske, nema razloga da ne izgledate mlađe sa svakom godinom koja prođe. 

Oslanjajući se na prednosti svjetlosne terapije, LED maska dolazi sa unaprijed postavljenim programima za tretman različitih tipova kože. Međutim, ono što je posebno jeste činjenica da je maska oblikovana po svakom centimetru lica i vrata.

To omogućava svakom dijelu vaše kože da maksimalno iskoristi moć 288 FDA odobrenih crvenih i infracrvenih LED dioda, kao i procese regeneracije ćelija i proizvodnje kolagena. Pored toga što je skulpturalno superiorna, ova LED maska dolazi spakovana u kompaktnom koferu za upotrebu u pokretu.

Njega kože 

To je jednostavan i efikasan proizvod koji se može koristiti u salonima na aerodromima ili tokom dugih letova, prije važnog događaja ili kao dio redovne rutine njege kože.

Korištenje myBlend LED maske donosi mnoštvo prednosti, kao što su smanjenje pigmentacije i bora, te sprječavanje pojava akni. 

U današnje vrijeme, to je zaista ultimativno kozmetičko iskustvo ljepote koje koristi moć svjetlosti, pogodno za sve fototipove kože. Maska za lice ima ugrađenu bateriju, i preporučuje se njena upotreba 3 do 4 puta sedmično, sa pauzama od 48 sati, tokom perioda od 6 do 8 sedmica. MyBlend LED maska dostupna je u Harrodsu za 1.400 dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.